Black week

Black Week!

Kraftigt sänkta priser på Cryovac displayfilm, den förnämsta kvalitén från Sealed Air. Vi håller minst 15% sänkta priser så länge lagret räcker och även på beställningsvara med leveranstid av önskad kvalitet och storlek!

Bandsealer med vakuum

Bandsealer med vakuum

FRM 980 – bandsealer med vakuum och livsmedelsgas-injektion med snabb förpackning av livsmedel för ökad hållbarhet

Hornet Express 100kW

Hornet Express 100kW

Ett kraftigt, handhållet gaskrympverktyg som ger hög effekt för att bearbeta stora ytor på kort tid. Kommer i väska med polstrande isolering och innehåller handgrepp, 10m gasslang+reduseringsventil, förlängt munstycke med skjutbart handstöd  och extra gnistalstrare.

FM 77A

FM 77A evo

FM77A evo är en avancerad förpackningsmaskin som är utformad för att förenkla och effektivisera förpackningsprocessen. Denna maskin har en hög hastighet och kan hantera olika typer av förpackningsmaterial, vilket gör den perfekt för en mängd olika tillämpningar. Dess enkelhet och användarvänlighet gör den lätt att använda och underhålla, vilket ger en hög produktivitet och låga driftskostnader. Kontakta oss idag för mer information om FM77A evo och hur den kan hjälpa din verksamhet.

FM77A evo är en krympkammare i stort format som klarar produkter med lxbxh 800x500x200mm, med kapacitet 0-400p/tim. Finns i lager för omg. lev.